We staan graag voor je klaar

Enraf-Nonius Passion for Motion
Inschrijven voor de nieuwsbrief

We ontvangen graag de onderstaande gegevens. Bedankt voor het inschrijven.

Vul je gegevens in

Om dit bestand te kunnen downloaden hebben wij je e-mailadres nodig.

Bestand downloaden

Bedankt voor je aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster.

Onderdeel nodig?

Sommige onderdelen, zoals pootdoppen, opladers en kabels, kun je zelf vervangen.
Klik op onderstaande links voor de lijsten met onderdelen die je meestal zelf kunt vervangen:

Onderdelen hoog/laag bediening behandelbanken | Bekijk pdf
Snoeren, schakelaars, motoren, pompen etc. voor behandelbanken.

Overige onderdelen behandelbanken | Bekijk pdf
Gasveren, pootdoppen, wielen en overige onderdelen voor behandelbanken.

Onderdelen medische fitnessapparatuur | Bekijk pdf
Pennen, hendels, knoppen, katrollen, koorden etc. voor medische fitnessapparatuur.

Netsnoeren, adapters, laders en accu’s | Bekijk pdf
Snoeren, adapters, laders en accu’s voor o.a. medische fitnessapparatuur en fysiotechniek apparatuur.

Onderdelen EMG toebehoren | Bekijk pdf
Elektroden, kabels, aansluitslangen en sensoren voor Myomed apparaten.

Vervangingsadvies oude behandelbanken

Voor enkele typen oude behandelbanken geldt een vervangingsadvies | Bekijk pdf

Staat het gezochte onderdeel er niet bij?

Neem contact met ons op voor advies of vraag technische service aan.

Voor vrijblijvend advies en hulp

Neem contact met ons op